Powder micropigmentare pentru sprâncene

Powder Brow

aceasta tehnica este pentru cei care prefera o spranceana mai accentuata, dar totuși doresc o textură naturală, moale

Fac acest lucru prin infuzarea culorii pentru a crea forma sprâncenelor perfecte, oferind o definire moale sub cresterea naturala a parului. Imită aspectul convențional, spranceana machiata cosmetic, cum ar fi cea creionata și umbrita, dar fără a fi nevoie de a reaplica în fiecare zi.

Reducere aici

Sezonul Reducerilor

Zile
Ore
Minute
Secunde

Micropigmentarea (machiaj permanent) este o procedura cosmetica sau paramedical care are drept scop de a corecta, modifica, înfrumuseța sau echilibra caracteristicile naturale ale clientului.

Micropigmentarea este un domeniu in continua crestere. An de an tehnologia atinge nivele superioare de lucru, pigmentii au culori si texturi din ce in ce mai apropiate de natural si usureaza mult munca tehnicienilor. 

Este un domeniu in care in fiecare zi, cu fiecare client descoperi ceva nou, iti imbogatesti nivelul de lucru. Sa faci un client multumit prin armonia trasaturilor in asa fel incat 

imperceptibil sa ii oferi un plus de eleganta este un elogiu adus tie si meseriei tale, zi de zi.

Cu toate acestea, sprancenele cresc ca si parul, dar nu toate părțile cresc în același ritm. Pot exista zone unde sprancenele noastre sunt mai groase în unele părți și mai fine în altele, ceea ce înseamnă că trebuie să le dam o atenție constantă.

 

 

 

Acest lucru este creat prin adăugarea de diferiti pigmenti de culoare și umbrire, pentru a crea un efect 3D natural. Foarte fine, firele de par artistice, care imita parul real, se combina in mod natural cu genele, pentru a da accesoriu, simetrie și o formă frumoasă.

Găsiți ceva interesant?

Află mai multe la o sedință de tratament

Comments are closed.