Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea este o tehnică automată ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii.

Sprâncenele create prin această procedură arată după vindecare ca și cum ar fi fardate/creionate.

Există mai multe opțiuni de micropigmentare pentru sprâncene în funcție de intensitatea și designul care ți se potrivește:powder, shading,ombre și hybrid.

În cele ce urmează, iți voi prezenta câteva dintre lucrările mele. Este posibil ca sprâncenele să ți se pară mult prea intense imediat după procedură însă acesta este un efect normal.

La o distanță de 5-7 zile de la ședința de micropigmentare, sprâncenele își reduc intensitatea cu până la 30% și sunt echilibrate din punct de vedere al intensității.

Toată procedura se realizează cu consumabile sterile de unică folosință

Sănătatea și siguranța ta sunt prioritatea mea înainte de a începe procedura efectivă de micropigmentare a sprâncenelor. Toate consumabilele pe care le folosesc sunt sterile, de unică folosință și le desigilez de în fața ta.

Cât costă micropigmentarea?

Prima ședință, cea în care realizam forma și pigmentarea inițială a sprâncenelor tale, costă 500 RON.

Cea de a doua ședință care se realizează la o distanță de 4/6 săptămâni față de prima, are rolul de a corecta mici imperfecțiuni sau de a adăuga intensitate.

Prețul acesteia este de 250 RON. Se consideră retus ședințele secundare efectuate la maxim 30 de zile de la efectuarea primei ședințe, după aceea prețul diferă fiind vorba despre întreținere sau corecție.

Folosesc cei mai rezistenți pigmenți de pe piață

Pentru procedură folosesc cei mai rezistenți pigmenți de pe piață, certificați și folosiți de cei mai renumiți specialiști la nivel international. Pigmenții pe care îi folosesc rezistă foarte bine în timp.

De-a-lungul timpului s-a întâmplat că unele cliente să nu aibe nevoie de retuș datorită calității superioare a pigmenților folosiți.

Etapele micropigmentării

Înainte de a începe ședința de dermopigmentare, discutăm cu privire la tehnica, forma și intensitatea pe care ți-o dorești pentru viitoarele tale sprâncene.Iți răspund cu drag la întrebări și alegem împreună procedura compatibilă cu fizionomia și dorința ta.

Cea de a doua etapă include desenul în creion al sprâncenelor și aplicarea cremei anestezice pentru un disconfort cât mai mic (durerea resimțită în timpul dermopigmentării este asemănătoare pensatului clasic).

Pasul trei este reprezentat de dermopigmentarea efectivă. Aceasta se face gradual adăugând treptat intensitate zonei pe care se lucrează. În timpul pigmentării efective se folosește deasemenea anestezic sub formă de gel menit să crească confortul tău.

Procedura se încheie prin curățarea și hidratarea zonei dermopigmentate. Un aspect foarte important este parcurgerea, împreună cu tine, a sfaturilor de îngrijire – 30% din reușita procedurii ține de modul în care sprâncenele sunt îngrijite după efectuarea procedurii.

Comments are closed.