Sprâncene powder – cea mai nouă tehnică de machiaj semipermanent

Sprâncene powder– efectul pudrat cu siguranță poate fi unul dintre atuurile frumuseții tale atunci când vine vorba de a avea un look fresh la orice ora din zi sau noapte. Această nouă tehnică a machiajului semipermanent te poate ajută să ai sprâncenele perfecte la care ai visat dintotdeauna, dar cu cel mai natural aspect pe care îl poate oferi o tehnică de machiaj semipermanent.

Ce este machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de încredere a numeroase femei din România și din lume, a cucerit chiar și cele mai pretențioase dive de la Hollywood și a ajuns ușor , ușor , să facă parte din ritualul de

înfrumusețare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au că principal scop acela de a pune în valoare frumusețea trăsăturilor naturale, de a crea armonie în arhitectură chipului, de corectă subtil mici imperfecțiuni și de a pune în lumina calitățile unice ale fiecărui chip. Pe lângă estetică , durata lungă de viață a acestuia este un alt motiv pentru care poți opta pentru această procedura de înfrumusețare .

Ce este tehnică powder?

Am mai putea denumi această tehnică și că joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul căruia make-up artistul realizează micropigmentarea spranceanei în degradeuri subtile al mai multor nuanțe . Tehnicianul urmărește să creeze aspectul de sprânceană machiată (cel asemănător cu aplicarea fardului de sprâncene ), creând totodată formă ideală și obț în ând în cele din urmă , un aspect natural, perfect armonios cu întreg chipul. Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprâncene cu cel mai natural aspect, reușind să ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur.

Căror persoane li se potrivește tehnică powder?

Oricărei persoane care își dorește sprâncene definitite, mai bogate, dar cu aspect natural. Este ideală pentru persoane care au goluri în sprâncene , celor care doresc desime, conturare și redefinire. Este important însă că sprânceană să prezinte fire de par natural, astfel încât tehnicianul să poată realiza machiajul pudrat.

Cum alegem make-up tehnicianul potrivit?

Ține cont de profesionalism, experiență și nu în ultimul rând , de comunicarea cu make-up artistul.  Este important că profesionistul pe care îl alegi să fie răbdător , să îți răspundă cu calm și răbdare la întrebări – chiar dacă acesta face acest lucru în fiecare zi, pentru ține s-ar putea că tot acest univers al machiajului semipermanent să fie total necunoscut. Așadar , nu în ultimul rând , mizează pe relația umană pe care o poți crea cu tehnicianul tău .

Există riscuri în realizarea machiajului powder?

Va puteți aștepta la inrosiri/ ușoare umflaturi ale pielii în zona în care a fost aplicat machiajul, însă nu etse cazul să va speriați. Această reacție a pielii este normală și în plus, tehnicianul va va oferi toate sfaturile de îngrijire în zilele  care urmează procedurii.

În cât timp voi vedea rezultatul final?

Imediat după procedura, tonurile de culoare vor fi cu precădere închise, mai pronunțate decât cele ale rezultatului final. În următoarele zile, pe parcursul a unei săptămâni, nuanțele vor deveni mai blânde, aproximativ 50% din pigment se va șterge odată cu vindecarea pielii. Tonurile vor fi foarte apropiate de cele ale spranceanei naturale, din acest moment fiind foarte dificil de observat că a fost realizată o tehnică de machiaj semipermanent.

Comments are closed.