Micropigmentarea Buzelor

In functie de procedura aleasa, aceasta poate dura intre 1 si 3 ore. Pentru un rezultat care va ramane cel putin trei ani pe buzele voastre, de regula, este nevoie de doua sedinte de micropigmentare. Cea de a doua procedura dureaza apriximativ 45-75 de minute. Potrivit informatiilor furnizate de catre Blooms Beauty “nuanta aleasa se va estompa cu aproximativ 30 % in primele doua-trei saptamani de la micro-pigmentare urmand ca in fiecare an culoarea sa isi scada din intensitate cu 25-30%, putand reveni pentru intensificarea culorii undeva intre trei si patru ani”

Cat despre durere, ei, aici este usor complicat sa generalizam pentru ca la fel ca in cazul pensatului sau epilatului, de exemplu, unele persoane s-ar putea sa simta un oarecare disconfort, altele mai putin, insa acesta variaza in functie de sensibilitatea fiecaruia. Cert este ca senzatia de discomfort este suportabila mai ales ca esteticienenle folosesc aproape intodeauna solutii anestezice aplicate extern.

In perioada de refacere de dupa micropigmentare, buzele trebuie bine hidratate si emoliate pentru a ajuta ca exfolierea normala care urmeaza tatuarii sa se realizeze uniform. Odata cu aceasta exfoliere un anumit procentent din culoare se va estompa iar buzele se vor apropia de nuanta care va va ramane pe buze.

Cum alegem salonul cel mai potrivit ? Machiajul semipermanent si toate procedeele prin care se realizeaza par mult mai complicate decat sunt de fapt. Pentru cel mai bun rezultat sfatul nostru este sa alegi un salon profesionist, specializat in realizarea unor astfel de proceduri, cu specialisti pasionati si dedicati muncii lor. Acordati atentie documentarii si evitati saloanele care au in lista de servicii aceasta procedura alaturi de alte 7-8-10 servicii estetice, este clar ca nu sunt axati pe aceasta procedura si nu fac acest lucru in mod frecvent ci doar sporadic. Si nu vreti sa va lasati buzele pe mainile unei cosmeticiene sau esticiene care tocmai a terminat de epilat sau nu a mai pus mana pe aparatul de tatuat de cateva luni nu?

CAND SA ALEGI MICROPIGMENTAREA BUZELOR

Daca buzele tale se incadreaza intr-una dintre problemele comune de estetica:

  • sunt subtiri sau decolorate incat nu se mai vad bine
  • colturile sunt decolorate si nu au o terminatie vizibila
  • conturul buzelor nu are o forma bine definita sau au aparut ridurile fine odata cu varsta
  • buzele sunt inegale sau vizibil disproportionate
  • datorita unor interventii sau traumatisme ai ramas cu cicatrici si forma muzelor s-a modificat
  • centrul buzei nu este bine conturat
  • si-au pierdut din volum si nu le mai consideri indeajuns de atractive

atunci interventiile prin proceduri de micro-pigmentare/ tatuaj cosmetic/ machiaj semipermanent vor fi o alegere inspirata, suficient de naturala si discreta incat sa corecteze toate aceste imperfectiuni.

Si daca argumentele de mai sus nu te-au convins am mai gasit cateva avantaje care fac din tatuajul semipermanent al buzelor un aliat de mare ajutor ; nu numai ca reuseste sa corecteze imperfectiuni si sa ofere buze frumos conturate si colorate toata ziua dar dimineata iti lasa mai mult timp pentru tine si te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiajul buzelor: urmele lasate pe pahare, conturul care se intinde, buzele colorate inegal, rujul care iti dadea bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, in cluburi, ziua sau noaptea ori reprosurile partenerului sensibil la urmele si gustul rujului!

Asa cum am mentionat, machiajul semipermanent a intrat in rutina multor femei frumoase, chiar daca acest lucru nu se observa! De la actrite si modele la femei de afaceri, de la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze tinere sau mai in virsta, cele care doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme, aleg discretele interventii de micropigmentare buze.

Comments are closed.