The brows Lounge

Dermoprigmentarea este

Si tu vrei sa fii frumoasa, nu-i asa?

Subscrie canlelor noastre

Dacă vrei să fi la curent cu ultimele noutăți în domeniul cosmetici semipermanente, te poți contecta la canalele noastre de informatii 

Serviciile mele

Neutralizare Tatuaje

Pentru a te ajuta să îți recapeți forma și nuanță dorită a sprâncenelor, am introdus în portofoliul Claudia Bonte o nouă procedură și anume tehnica de Neutralizare Tatuaj prin îndepartarea reziduurilor de culoare rămase în piele.

Micropigmentare Sprancene

Recomandată oricarei persoane care isi doreste sprancene definitite, mai bogate, dar cu aspect natural. Este ideala pentru persoane care au goluri in sprancene, celor care doresc desime, conturare si redefinire.

Micropigmentare Retus

La 30 de zile de la prima invervenție, retușul este recomandat pentru a desăvârși arta dermopigmentării.

Micropigmentare Buze

Folosită cu mare succes în estetică modernă, micropigmentarea, pigmentarea sau machiajul semi-permanent este o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți cosmetici care, printr-o tehnică specială, se introduc în straturile superioare ale epidermei și rămân în piele o perioada de timp.

Tratament Cosmetic

Masajul de întreținere cu produse specializate profesionale.

Întreținerea Micropigmentarii

Micropigmentarea este un tatuaj semipermanent care tine aproximativ un an. Procedura de întreținere este recomandata, atat persoanelor care au sprancene rare, cat si persoanelor care isi doresc o forma perfecta a acestora.