Beauty Lips

Avantajele folosirii tehnicii de micropigmentare a buzelor fata de folosirea rujului sunt:

  • „rujul” nu se mai intinde si nici numai poate fi „mancat”
  • nu mai exista neregularitati sau discontinuitati in colorarea buzelor
  • nu veti mai lasa urme de ruj pe pahare si cani
  • nu veti mai avea bataie de cap cu desenarea conturului ori de cate ori aplicati ruj
  • veti putea merge linistita la piscina sau la mare pentru ca apa nu mai constituie o problema
  • alergiile la cosmetice nu mai sunt o problema

Daca veti dori sa folositi vreodata ruj, atunci este bine sa stiti ca tatuajul buzelor nu limiteaza culoarea de ruj pe care o alegeti, deoarece pigmentul se afla sub piele. Totodata, de multe ori, folosirea glosului este suficienta pentru a avea buze frumoase.

Este util insa ca inaintea sa alegeti culoarea dorita pentru dermopigmentarea buzelor sa va ganditi ca peste o culoare intensa de pigment introdus in piele, este mai dificil sa aplicati o culoare foarte deschisa de ruj, si ca aceasta din urma va fi totusi usor influentata ca si intensitate de catre pigmentul aflat in piele. Deci, daca in general preferati o culoare neutra de ruj, este bine sa optati pentru o culoare asemanatoare pentru tatuaj.

Tatuaj permanent pe buze

Detalii despre procedura

Procedura de micropigmentare a buzelor poate dura intre doua si trei ore, depinzand de complexitatea lucrarii (doar contur, contur plus marire de volum, pigmentarea totala a buzelor).

Din punct de vedere al confortului in cadrul procedurii, aceasta este de la foarte putin dureroasa la nedureroasa, deoarece se folosesc creme anestezice. Minim 30 minute din timpul alocat procedurii sunt petrecute stand cu anestezic pe zona buzelor, pentru ca acesta sa isi faca efectul optim.

Siguranta sanatatii clientilor nostri este garantata de utilizarea de ace sterile si sigilate, si de pigmenti de cea mai buna calitate, testati dermatologic.

In exemplele de mai jos puteti vedea cum un tatuaj semi-permanent pentru buze, realizat corect, a ajutat la corectarea unui contur mai vechi realizat gresit.

De asemenea, mai jos, puteti vedea cum s-a folosit tehnica tatuajului pentru o usoara marire si totodata o corectie a formei buzelor, ceea ce a dus totodata la un lifting aparent al acestora.

Comments are closed.